Forums

Forum Topics Posts Last post
No new posts
Flere og flere af os har musik i ørene til sport, på job og som afslapning. Selvom musik er blevet en del af hverdagsrutinen for de fleste, skaber det også øgede risiko for høretab. En ny standard for måling af lydtryk skal bl.a. være med til at sikre de op mod 10 mio. europæere, der lytter til musik på høj volumen i mere end en time om dagen. Læs seneste nyt om indsatsområdet her
5 5
No new posts

Del links, feeds, blogs, nyheder, interessante historier med netværket. (Share links, feeds, people and organizations to follow, news, and interesting stories with the network.)

185 196
No new posts

This forum contains updates on the Network projects. You can comment in both Danish and English.

6 8
No new posts
I takt med at åbningsdatoen for Lydens Hus er ved at falde på plads (primo september) er screeningssamtalerne for de start-ups og SMV’er, der ønsker at blive en del af Lydens Hus på Gl. Kongevej så småt gået i gang. Er du interesseret i at få en plads? Så kig i dette forums forskellige indlæg for at lære mere. Har du yderligere spørgsmål kontakt Eske Knudsen på eskn@dtu.dk.
5 7
No new posts
6 6
No new posts

The Enterprise Europe Network helps small and medium-sized businesses and research institutions with finding new collaboration partners abroad - in terms of export, project collaboration and technological cooperations. They have an extensive database where you can create free profiles and search for partners. Read more about Enterprise Europe Network here. The Danish Sound Innovation Network has a search robot at the Enterprise Europe Network, which continuously sends us content that might be relevant to some of our member organizations. See the most recent entries here:

44 46
No new posts
13 14